[Tips Hemat Bahan Bakar] Konsumsi bahan bakar excavator beda banget, jurang antarane driver anyar lan lawas pancen gedhe?

Bedane wong anyar lan driver lawas ora mung teknologi, nanging uga rincian saben dinane…

 

Nalika ngatasi macem-macem kahanan kerja, driver veteran bisa gampang ngontrol pengalaman sing sugih supaya bisa lancar, lan luwih apik tinimbang driver pemula babagan ngirit bahan bakar lan bebas kuwatir.

 

Dadi, apa bedane antarane driver pemula lan driver lawas sing ngoperake excavator?

Nyilikake kebanjiran excavator

Ing operasi nyata, kita bakal nemokake amarga katup safety ing sirkuit hidrolik mbukak, yen ana overflow, sanajan sampeyan nambah throttle, daya excavator ora bakal nambah sajrone operasi nyata, lan master ora bakal maneh langkah iku. , Yen sampeyan terus mlaku, lenga liyane bakal boroske.

Pilih lokasi proyek sing pas

Driver veteran sing duwe pengalaman bakal milih posisi sing cocog nalika mlebu ing ajang, ora kaya wong anyar sing mlebu ing papan kasebut tanpa milih. Dheweke bakal milih dhuwur sing padha karo kompartemen kendharaan sing dimuat kanggo nyuda dhuwur excavator sajrone operasi, nyepetake jarak operasi, lan kanthi alami ngindhari sampah bahan bakar.微信图片_20200901113927

 

Mesthine, ana akeh rincian cilik babagan ngirit bahan bakar. Sajrone nguatake sinau saben dinane lan ngringkes tips ngirit bahan bakar dhewe ing papan kerja, aku bakal yakin bakal enggal dadi pengemudi sing hemat bahan bakar lan bebas kuwatir!


Wektu kiriman: Sep-01-2020