KATEGORI

Produk sing Ditampilake

Babagan Kita

About us

 Xuzhou Kevin Konstruksi mesin Co., Ltd. dununge ing Xuzhou, Jiangsu, China. Kita minangka pemasok suku cadang mesin konstruksi domestik profesional, utamane fokus ing merek tutup XCMG, SHANTUI, LIUGONG, SANY, kothak gir Advance, WEICHAI, SHANGCHAI, YUCHAI lsp. Wilayah bisnis kita kalebu Afrika, Amerika Latin, Timur Tengah, Rusia, Tengah & Asia Tenggara lsp. Kita entuk pelanggan gumantung saka penjualan profesional lan sawise adol layanan, kejujuran lan cepet. Sugeng kontak lan kerja sama karo kita !!

Waca liyane

Warta & Acara